loading

Robne marke

Lider smo u regiji po ponudi i realiziranim proizvodima za robne marke trgovačkih lanaca. Naši kupci su svi značajniji trgovački lanci u Europi i regiji – od Austrije, Njemačke, Nizozemske, Velike Britanije...,  pa sve do Rumunjske i Bugarske.

Proizvodnja i prodaja proizvoda za trgovačke robne marke naš je osnovni posao s kojim se uspješno bavimo već dugi niz godina. Našim kupcima nudimo proizvode po principu "prilagođenog proizvoda". Nit vodilja u izboru proizvoda koji čine naš današnji portfelj je inovativnost, različitost i kvaliteta. Tako svaki od proizvoda u našem portfelju ima sve ili neku od navedenih karakteristika kojom se bitno razlikuje od naše konkurencije.

Savjetovanje i pružanje podrške na svim razinama "product" i "brand managementa" naša su specijalnost i zadatak, a sve s osnovnim ciljem uspješnog lansiranja proizvoda.

Detaljnije

Štapići za uši: papir+papir+papir

Štapići za uši: papir+papir+papir

Prvi smo u Europi iz proizvodnje štapića za uši u potpunosti uklonili plastiku. Stvorili smo inovativan, ekološki prihvatljiv, praktičan i funkcionalan proizvod: - Papirnata kutijica - Papirnati poklopac -...
Suhe kozmetičke blazinice

Suhe kozmetičke blazinice

Suhe kozmetičke blazinice su jedan od najvažnijih higijenskih proizvoda u internacionalnom PL sektoru. Nudimo ovaj popularni proizvod s naglaskom na inovativnost i individualnost. Obzirom na potrebe klijenata...
Proizvodi za bebe i mame

Proizvodi za bebe i mame

Prozvodi od pamuka namijenjeni svakodnevnoj higijeni i njezi beba i mama.