• cro
  • eng
Incite code - o nama

Incite kod d.o.o.

"Incite kod" – prvi je proizvođač kozmetičkih blazinica za žene i bebe ne samo u Hrvatskoj već i u regiji. Do sada su navedeni proizvodi, bez obzira na natpise na ambalaži ili deklaracijama različitih brandova, dolazili isključivo iz zemalja zapadne ili južne Europe, a od sada se isti proizvode i u našem pogonu u Zagrebu .

"Incite kod" je lider u regiji kada se govori o PL proizvodima, a naša  suradnja sa svim većim trgovačkim lancima od Austrije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, BIH, Srbije, Crne Gore pa do Bugarske, dokaz je prihvaćenosti naših proizvoda i naše ideje da samo inovacija i različitost omogućavaju dugoročni opstanak, razvoj i rast kategorija proizvoda koje radimo.

Proizvodnja i distribucija proizvoda za higijenu žene i djeteta te tzv. "Consumer medical care"  proizvodi dio su našeg poslovnog portfelja s kojim smo započeli još 2008. godine. Nit vodilja u izboru proizvoda koji čine naš današnji portfelj je inovativnost, različitost i kvaliteta. Tako svaki od proizvoda u našem portfelju ima sve ili neku od navedenih karakteristika kojom se bitno razlikuje od naše konkurencije. Sa svim tim proizvodima, bilo putem naših kćerinskih tvrtki, bilo putem partnera ili poddistributera prisutni smo na tržištima Slovenije, Hrvatske, BIH i Srbije.