• cro
  • eng
Incite code - business to business

O nama

Lider smo u regiji po ponudi i realiziranim proizvodima za robne marke trgovačkih lanaca. Naši kupci su svi značajniji trgovački lanci u regiji – od Austrije do Bugarske.

Proizvodnja i prodaja proizvoda za trgovačke robne marke naš je osnovni posao s kojim se uspješno bavimo već niz godina. Fokusirani smo na proizvode za higijenu žene i djeteta, a odnedavno nudimo i vlastite proizvode u obliku kozmetičkih blazinica, ali i inovativnih vlažnih kozmetičkih blazinica čijom proizvodnjom smo ušli u segment kozmetičkih proizvoda za što posjedujemo i posebnu dozvolu Ministarstva zdravlja. Naši kozmetički proizvodi tako su stekli osnovne preduvjete da budu registrirani na CPNP portalu za kozmetičke proizvode, a što je i uvjet za njihovo legalno prodavanje u retail-u .

Svojim kupcima, pretežito trgovačkim lancima i distributerima nudimo proizvode po principu "Tailor made product concept-a". Analize postojećih,  identifikacije budućih tržišnih potencijala te razvoj proizvoda, pakiranja i logističkih elemenata naš su način rada, a što uključuje i ozbiljnu i odgovornu proizvodnju. Minimiziranje rizika te predviđanje mogućih reakcija potencijalnih kupaca dio su paketa koji vam nudimo uz svaki od naših proizvoda. Savjetovanje i pružanje podrške na svim razinama i "product", ali i "brand managementa" naša su specijalnost i zadatak, a sve s osnovnim ciljem uspješnog lansiranja proizvoda koje zajednički želimo realizirati.